Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen inden for den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller af beboerne i Californien

Dette afsnit indeholder oplysninger om de specifikke data, der leveres til Kaspersky, hvis du har installeret den programversion, som er beregnet til brug i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller af beboerne i Californien.

Data til Kaspersky Free-, Kaspersky Basic- og Kaspersky Standard-planer

Data til Kaspersky Plus-plan

Data til Kaspersky Premium-plan

Oplysningerne nævnt i dette afsnit indeholder ingen personlige data om brugeren.

De modtagne oplysninger beskyttes af rettighedshaveren som foreskrevet af loven og er nødvendig for driften af softwaren, der er til rådighed til brug under licensen.

Kaspersky kan anvende de erhvervede statistiske data baseret på de modtagne oplysninger for at følge udviklingen i computerens sikkerhedstrusler og offentliggøre rapporter om disse trusler.